H1 | H2 | H3 | H4 | H5 | H6 | H7 | H8 | H9 | H10
 
Home
Contact
De Makers
Bronvermelding
Onderhoudsplan
Hoe & waarom
Copyright
 
 
Handleiding
Quiz
Examens
Extra's
Proeven
 
 
Handleiding
VMBO eisen
 
 
Periodiek systeem
Kladblokje
Oplosbaarheid
Links
Sitemap
 
 
  
 

ThinkQuest Chemie in 11 

WELKOM BIJ CHEMIE IN 11!


schooljaar 2008-2009


Sinds 1 december 2008 hebben we afscheid genomen van de mediatheek van thinkquest. Het meest bezochte deel van onze site, de quiz-pagina, kon in de mediatheek niet meer gebruikt worden. De thinkquest (kennisnet) organisatie heeft zonder overleg deze onder vmbo scholen populaire pagina onbruikbaar gemaakt. Dank zij VIRCON hebben we nu een eigen plekje met een werkende quiz.
September 2002. Deze site kunt u beschouwen als een afscheidscadeau van drie VMBO/MAVO leerlingen aan "Het Onderwijs". In mei 2002 deden wij; Angelie, Thijs en Robert, als laatste lichting examen Mavo en alledrie hadden we scheikunde in ons pakket. Onze docent, Huub Willems, die lesgaf in lokaal 11, gaf herhaaldelijk aan dat de lichting die na ons examen moet doen veel minder scheikundekandidaten bevat. Veel VMBO scholen kiezen er namelijk voor om NaSk2 (scheikunde) in de derde klas al als keuzevak aan te bieden. Wij vinden dit jammer. Wij vinden dat kennis van scheikunde in veel beroepen noodzakelijk is, en zelfs steeds noodzakelijker wordt. Wij hebben in deze site veel van de examenonderdelen NaSk2 verwerkt en hopen dat de bezoeker iets opsteekt van "De Chemie". Wij hebben er zelf zeker nog iets van geleerd.

Hoe kunt u onze website gebruiken?

De structuur van deze website wijst u zoveel mogelijk zelf de weg naar de verschillende onderdelen van de site.
De hoofdstructuur blijft altijd in beeld boven de tekst. Links is het hoofdmenu weergegeven waarmee u op ieder moment naar de belangrijkste onderdelen van de site kunt gaan. Bovenin het menu kunt u te allen tijde van hoofdstuk wisselen.

De inhoud van de site wordt steeds in het midden getoond en is opgedeeld in hoofdstukken. Ieder hoofdstuk kent een onderverdeling:
De informatie zelf, een quiz en een interactieve activiteit.

We hopen dat de navigatie zo duidelijk is dat u uw volledige aandacht kunt richten op de inhoud van de site. Als u nog vragen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 
 

 

 

 
 
 
 Engelse versie